Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

El taller de paper

Donant a conèixer el meu oficiHe obert aquest espai per donar a conèixer el que he après en els quaranta anys que he dedicat al Paper Maixé i que ho pugueu aprendre vosaltres, ja us avanço que no és gens difícil i que és apte per a totes les edats
 Si bé totes les publicacions seran en obert, perque entenc que compartir coneixements ens enriqueix a tots, i que la cultura no té preu, les diferents modalitats de mecenatge us oferiran la posssibilitat de que us pugui ajudar o assessorar online de manera personalitzada si voleu portar a terme pel vostre compte alguns dels recursos que aniré penjant.
 Des del primer moment de la vostra subscripció, sigui del nivell que sigui, em podreu fer consultes o sol·licituts i/o contactar amb mi a través de la missatgeria interna de l’Aixeta.
 Espero que us resulti atractiva la meva proposta.
 Ens anem veient per aquí, d’acord?

Tafaner
Per dos eurets mensuals podràs participar al streaming exclusiu per a mecenes  que faré una vegada al mes.
 I et regalaré una peça original del meu catàleg per valor màxim de 15€ (a partir de sis mesos de subscripció, acumulable en funció de la permanència)
 Descompte  5% en compres de material del catàleg de Cartrons 

2,00 € mensuals
Aprenent
Per cinc eurets estaràs convidat al streaming mensual.
A  partir de sis mesos de subscripció obtindràs una peça original del meu catàleg per valor màxim de 50€  acumulable en funció de la permanència.
Descompte 10% en compres de material del catàleg de de Cartrons. 

 
5,00 € mensuals
Titella
Amb aquests 10 euros podràs participar al streaming tutorial que faré una vegada al mes.
 T’ofereixo fer una vídeo conferència tutorial individual i particular amb tu per guiar-te en la elaboració la peça que tu triis. (1 hora al mes en horari convingut )
 I et regalaré una peça original i personalitzada al teu gust del meu catàleg per valor màxim de 80€ (a partir de sis mesos de subscripció, acumulable en funció de la permanència)
 Descompte 15% en compres de material de Cartrons. 

 


 
10,00 € mensuals
Capgròs
Per aquesta quantitat al mes podràs participar en l’streaming mensual.
També farem una video conferència tutorial al mes, i en horari convingut,  de manera individual i particular amb tu per guiar-te en la elaboració de la peça que hagis triat. 
Per mig any de subscripció obtindràs com a obsequi una peça, o varies, dissenyades exclusivament per a tu i amb tu fins arribar al topall. (Valor màxim 200€)
 Descompte 20% en compres de material de Cartrons.25,00 € mensuals
Mestre
50€ mensuals et donaran dret a participar en l’streaming Tutorial mensual.
 Vídeo conferència tutorial individual i particular amb tu per guiar-te en la elaboració de la peça que hagis triat (2 al mes en horari convingut)
 Missatgeria instantània (Whatsapp, Signal, Discord, Telegram) per consultes relacionades amb la construcció de la peça que hagis triat.
 Per mig any de subscripció obtindràs com obsequi una o varies peces originals dissenyades amb tu fins arribar al topall. (Valor màxim 350€)
 Descompte 30% en compres de material de Cartrons. 
50,00 € mensuals
Cap de Colla
Aquesta modalitat ha estat pensada per ser un curset o taller a distància i dissenyada per a colles que vulguin construir el seu propi bestiari, ja siguin capgrossos, dracs, gegants o a altres elements festius.
 Tindreu la possibilitat de participar en l’streaming tutorial mensual (tots els membres del grup que ho desitgin).
Missatgeria instantània (Whattap, Signal o altres) 
Tutoratge per video trucada, en horari convingut.  (2 a la setmana)
Streamings-tutorials.  (2 al mes en horari convingut)
Per mig any de subscripció obtindràs com obsequi una peça original dissenyada exclusivament per a tu o vàries relacionades amb el tema que haurem treballat fins arribar al valor estipulat. (Valor màxim 2000€)
Descompte del 35% en compres a Cartrons.

 
 

250,00 € mensuals