Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

El taller de paper

Donant a conèixer el meu ofici

Introduction

Obro aquest espai per mostrar el meu ofici: Ninotaire.
Poquet a poquet aniré penjant vídeos i altre material on explicaré les tècniques i els recursos que utilitzo en la meva feina.
 Sóc l’Artur Caracartró i faig paper maixé des de que, cap allà el 1982, el vaig conèixer i em va apassionar.
Si bé en la tècnica tradicional es treballa amb motlles ben aviat se’m va fer petit i estret que totes les peces haguessin de ser iguals limitant-me a diferenciar-les només amb el color o amb petits detalls i vaig començar a treballar combinant els motlles amb el paper "a l’aire" fins que vaig poder desenvolupar una nova manera de treballar que no m’encaixava en la uniformitat de les peces que creava.
Des de llavors la majoria dels meus treballs han estat peces úniques encara que formin part d’una sèrie.
El paper maixé sempre ha estat una modalitat artística basada en la caricatura simpàtica d’allò que ha reproduït i jo he respectat aquest aspecte intentant donar un toc graciós i amable a la meva producció.
L’home invisible ha estat la meva peça més coneguda i n’estic satisfet de haver pogut donar visibilitat a un personatge impossible de veure pel seu propi tarannà, l’has vist mai? 

Gallery

Posts

Sorry, we couldn't load the results.